Mon Guerlain | Guerlain Parfümörök
monguerlain
monguerlain
257
page-template-default,page,page-id-257,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,hide_inital_sticky,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

FRISS ORIENTÁLIS ILLAT

Egy történet a merész kreativitásról, a tehetségről és a szakértelemről. A Guerlain mindenkori parfümőre az illatkreációk szülőatyja, immár több mint 200 éve. Eau de Cologne Impériale, Shalimar, Habit Rouge, La Petite Robe Noire vagy éppen a  L’Homme Idéal. Többek között a Guerlain parfümőrei álmodták meg, a parfüm világ leggyönyörűbb illatait.

THIERRY WASSER, négy generáció nyomában

THIERRY WASSER méltó utódja a négygenerációs parfümöröknek, akik együtt, új fejezetet írtak a parfüm történelem nagykönyvébe. Minannyian mások voltak, de mind merészek. Mindannyian új illatokat kreáltak és alkotta újra régi illatokat, ezzel pedig újabb ás újabb illatjegyeket és új utakat fedeztek fel.

JEAN-PAUL GUERLAIN (1937-)

Jean-Paul Guerlain-t az illatok Marco Polo-jának becéztek.  Imád utazni, hosszú ideig élt egyedül különböző növényekben gazdag ültetvények közelében, ezzel is inspirálva saját kreativitását. A női nem makacs és szenvedélyes szeretője, aki áthágja a trendeket és előszeretettel tér le a megszokott ösvényről. Rutinos lovas, a Habit Rouge megalkotója. Kora reggeli órákban a harmatos füvön vágtatva született meg az Aqua Allegoria ötlete. Az ő tehetsége áll a Vétiver a Samsara és más, a ház neve által fémjelzett siker illatok mögött is.

JACQUES GUERLAIN (1874 – 1963)

JACQUES GUERLAIN egyike a huszadik század legkifinomultabb parfümőreinek, egyben ő a legromantikusabb közülük.  Az illatokat úgy látta, mint önálló műalkotásokat. Mint műgyűjtő és a művészek barátja, több mint 400 kreációhoz adta nevét, köztük olyan évszázados és  világszerte népszerű siker illatokhoz, mint a L’Heure Bleue, Shalimar stb. Ő alapította meg a Champs-Elysées 68-as szám alatt található Guerlain házat.

AIMÉ GUERLAIN (1834 – 1910)

A Guerlain ház 1889-ben találta fel a modern parfümöt. Aimé volt ennek a kategóriának a mestere és feltalálója. Abban az időben, az illatokalkotók arra törekedtek, hogy reprodukálják a természet illatait. Aimé azonban szakított ezekkel a konvenciókkal és mindörökre megváltoztatta a parfümtörténelmet, ő volt az első, aki a természet aromáit szintetikus illatjegyekkel párosította, illetve aki az alkotásnál az érzelmekből inspirálódott. Így született a Jicky. Az illat, ami egyedülálló, felkavaró és addiktív.

PIERRE-FRANCOIS-PASCAL GUERLAIN (1798 – 1864)

Ő alapította házat 1828-ban. Vegyész volt, felfedező és kiváló feltaláló. Az összes tehetségét beleadta a Guerlain ház megalkotásába, ezzel biztosította azt, hogy csupán 50 év alatt megkapta a hatalmas elismerést, mint „Őfelsége szabadalmazott parfümőre” Eugené francia császárné és Európa legtiszteletreméltóbb királyi családja mellett.

GUERLINADE

 

Thierry Wasser, a Guerlain Parfüműre évszakról- évszakra fedezi fel  a világot új nyersanyagok után kutatva, a megtalált nemes alapanyagokat a ház nagy becsben tartja. Ezeket GUERLINADE néven ismerjük és tökéletesen kifejezik a Guerlain által megalkotott kreációk szellemét, a  merészséget, a művészet intenzív koncentrációját és a kompakt formulákat.

Kalabriai bergamot

Kalabriai bergamot

Toszkán írisz

Toszkán írisz

Bolgár rózsa

Bolgár rózsa

Grandiforum és Sambac jázmin

Grandiforum és Sambac jázmin

Vanília Madagaszkárról, Tahitiról és Indiából

Vanília Madagaszkárról, Tahitiról és Indiából

Dél amerikai tonkabab

Dél amerikai tonkabab

KAPHATÓ:

KÖVESD A #GUERLAIN -T!

FACEBOOK

INSTAGRAM

TWITTER

YOUTUBE