Mon Guerlain | MON GUERLAIN – A NŐI LÉT SOKOLDALÚSÁGÁNAK MEGTESTESÍTŐJE
monguerlain
monguerlain
506
page-template-default,page,page-id-506,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,hide_inital_sticky,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

MON GUERLAIN – A NŐI LÉT SOKOLDALÚSÁGÁNAK MEGTESTESÍTŐJE

A Guerlain-ház idén ünnepli 190. születésnapját. A ház a kezdetek óta a nőiességet, a női szépséget ünnepli, hiszen már az alapító, Pierre-Francois-Pascal Guerlain olyan termékeket alkotott, melyek szebbé varázsolták a nőket. Az első híres illat, az Eau de Cologne Imperial III. Napóleon feleségének, Eugénie császárnőnek készült 1853-ban.

Ez az illat indította el a Guerlain történetét a parfümök világában, és azóta már több mint 1100 illatkreáció született.

A legfrissebb alkotás, melynek múzsája Angelina Jolie, a mai modern nő sokszínűségét ünnepli. A Mon Guerlain különleges illatkompozíciója egyaránt szól az érzékeny, anyai és a merész, bátor nők számára, akik egyszerre érzékiek és erősek.

Az illat arra inspirált bennünket, hogy elkészítsük saját fotósorozatunkat a női lét sokoldalúságáról.

VIVIEN

Vivien 2009-ben alapította meg divatblogját.

„Most, hogy itt a tavasz, a ruhatáram is átalakul. Előkerülnek az élénk színű ruhák a gardróbból, lecserélem a füstös sminkeket pasztell árnyalatúakra és magamat is virágba borítom a kedvenc parfümömmel, a Guerlain új Mon Guerlain florale illatával. A sűrű és

rohanó hétköznapokon nem mindig van időm két fotózás között hazamenni átöltözni, így sokszor ezt a kocsiban szoktam megoldani. Ezeket a pillanatokat általában nem látják a követők, de hozzátartozik a mindennapjaimhoz.”

NÓRI

„Miben áll a női lét sokszínűsége?

Számomra abban, hogy nap mint nap új oldalamat élhetem, ismerhetem és szerethetem meg. Legújabb oldalam – amit még csak most ízlelgetek -, hogy feleség vagyok. Imádom minden pillanatát megélni ennek a különleges kötődésnek, szeretem a közös pillanatokat, a nevetéseket és azt, amikor igazi konyhatündérré válhatok a férjem mellett. Különösen az illatos, krémes édességeket imádom, ezek mindig csodás régi emlékeket idéznek fel bennem, és nagyon nőiesnek érzem magamat sütikészítés közben…”

FESTY

Festy 2009-ben alapította meg divatblogját.

„Munkámból kifolyólag rengeteget utazok. A divathét szezon különösen kiemelt időszak, ami folyamatos koncentrációt igényel részemről. Ilyenkor nélkülözhetetlen,hogy minden pillanatban a topon legyek, mind fizikálisan, mind mentálisan. Egy tökéletes illatkreáció mind a két szinten hatást gyakorol rám. Egyrészt megfűszerezi, kiegészíti a megjelenésemet, másrészt az érzékeimre hatva megnyugtat, ezáltal magabiztossá tesz.”

DÓRA

Dóra ötvösművész a Dora Des Jewelry alapítója. Több mint 10 éve foglalkozik evvel az egyszerre nagyon manuális, mégis hihetetlenül nőies mesterséggel. Ékszerei a modern nőiesség sokoldalúságát tükrözik, egyszerre letisztultak, nőiesek, ugyanakkor merészek és egyediek. Dóra számára a mindennapok tökéletes kiegészítője a Mon Guerlain illat.

KAFIA, SACI és ZSÓFI

Saci, Kafia és Zsófi három nagyon különböző lány, mégis közös bennük, hogy nagyon szeretnek sportolni, és az edzőteremben öltözve azt is felfedezték, hogy ugyanaz az illat a kedvencük. Saci óvónő, szeret kosarazni és bokszolni. Zsófi marketing tanácsadó, 8 évig versenyszerűen sportolt, most pedig legjobban jógázni szeret. Kafia szomáliai származású, 4 éve él Magyarországon, és gyönyörűen beszéli a nyelvünket. Itt tanul és dolgozik, szabadidejében pedig edzőterembe vagy úszni jár.

ANNAMÁRIA

Annamária üzletasszonyként dolgozott, és jelenleg is nagyon aktív életet él, miközben 2 unoka nagymamájaként is helytáll. Nagyon szereti a kulturális eseményeket, színházat, operát, kiállításokat. Természetesen egyik ilyen eseményről sem maradhat el egy olyan különleges parfüm, mint a Mon Guerlain.

ADRIENN

Adrienn a Nem Adom fel Alapítványnál dolgozik mint Tapasztalati Szakértő. Emellett egy saját kis csoportot vezet, aminek Roll Natural a neve, melynek keretében különböző játékos programokat, túrákat rendeznek természeti és kulturális értékek témakörben. Életvidámsága minden nehézségen átsegíti. A kulturális rendezvények keretében szívesen visel olyan különleges illatot, mint a Mon Guerlain.

MAGDI

„Otthonról dolgozom, ezért sokszor nehéz megtalálni a munka és a magánélet közötti egyensúlyt, de talán éppen emiatt nagyon felértékelődnek azok a pillanatok, amiket a férjemmel kettesben tudunk eltölteni. Ha egyszerűen csak sétálni megyünk vagy

vacsorázni egyet, akkor is szeretem megadni a módját és ilyenkor a Mon Guerlain romantikus, nőies és mégis játékos illatával zárom a készülődést. Valahányszor megérzem az illatát azonnal a közös élményeink jutnak az eszembe, és azon gondolkodom, milyen sok kaland vár még ránk…”

ZSUZSI, SÁRi és FLÓRA

Zsuzsi a Guerlain magyarországi brand managere, így egy igazi Guerlain és Mon Guerlain imádó. Két kislány, Sári és Flóra anyukája. Mind a hárman imádnak olvasni, és az együtt töltött pillanatok mindig tele vannak nevetéssel.

LAURA és TÍMEA

Laura és Tímea testvérek. Laura éppen programozni tanul, mindennap meditál, és nagyon szereti a természetet. Pénzügyi elemzőként dolgozik egy befektetési és szoftverfejlesztő cégnél. Tímea a művészetekben találja meg leginkább önmagát, de szenvedélye a biológia is. Szereti a szürreális dolgokat, ezekben jól tükröződik, hogy

a valóság sokkal színesebb és érdekesebb, mint azt sokan gondolják. Kutyájukkal, Mollyval imádják a nyugis, laza vasárnap reggeleket.

KAPHATÓ: