Mon Guerlain | MON GUERLIAN EDP
monguerlain
monguerlain
185
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-185,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,hide_inital_sticky,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

„Az én láthatatlan tetoválásom, az én illatom, Mon Guerlain.”

A Mon Guerlain, a ház legújabb illata, tisztelgés a modern nőiesség előtt- erős, szabad és érzékien nőies, amit Angelina Jolie ihletett.

FRISS ORIENTÁLIS ILLAT

CARLA LEVENDULA

Klasszikus, maszkulin vonásai ellenére, tökéletesen egyesül az érzéki és titokzatos tahiti vaníliával. Nélkülözhetetlen volt egy olyan különleges és ritka levendulát találni, amely egyedi illatjegyekkel rendelkezik, és ezzel kielégíti a Guerlain parfümőrének magas elvárásait.

SAMBAC JÁZMIN

A virág, amit napkeltekor gyűjtenek be, arra emlékeztet minket, hogy a nőiesség bája már a hajnali fényben is felfedi önmagát. Az összekötőkapocs, ami egyesíti a fenséges vaníliát a levendulával; az esztéta, aki szépséget ad ennek a kompozíciónak.

SANTALUM SZANTÁLFA

kifejezi a belső gazdagságot és erőt, amit minden nő birtokol. Ez az a fa, ami erőt ad és megőrzi az örökkévalóságig tartó nőiesség misztériumát.

TAHITI VANÍLIA

A kiinduló pont a Mon Guerlain kompozíciós munkája mögött, a kedvenc nyersanyag, ami több mesterműtől is elválaszthatatlan, így megjelenik a Shalimarban, a Habit Rouge-ban és a Jicky-ben.

EGY IKONIKUS ÜVEG

Legendás parfümök üvege, ezt a pozíciót az évek folyamán sikerült elérnie. Ma a Mon Guerlain-t rejti magában, az új illatot, ami hódolattal adózik a kortárs nőiességnek, azzal, hogy egyesíti az erő feszes vonalait és az érzékiség görbéit, ezzel pedig megidézi az erős, szabad és érzéki nőiességet.

KAPHATÓ:

 

KÖVESD A #GUERLAIN -T!

FACEBOOK

INSTAGRAM

TWITTER

YOUTUBE